Ny daglig leder i Arvid Gjerde AS

Eier Marianne Gjerde tar nå også over som daglig leder for i bedriften. – Jeg gleder meg til utfordringen og ser frem til å ta over stillingen, sier hun i en pressemelding.

– Det er dette jeg har forberedt meg til gjennom utdanning og arbeidserfaring, og jeg vet jeg har de aller beste folka med meg, legger hun til.

Overlapp med avtroppende

Marianne er eneeier av selskapet, som har spesialisert seg innen montering av vei- og brorekkverk, og begynner som daglig leder 1. september. Hun vil dermed få en god overlapp med avtroppende daglig leder, Marcus Brevik, som går over i ny stilling som daglig leder i Nordveggen AS fra 1. oktober

Brevik ble rekruttert som daglig leder i Arvid Gjerde AS i 2015 og har vært en viktig ressurs i generasjonsskiftet fra gründer Arvid Gjerde til Marianne Gjerde, heter det i pressemeldingen.

– Jeg har satt stor pris på de nesten ni årene jeg har fått arbeide med alle de svært kompetente medarbeiderne i selskapet, samt det gode samarbeidet jeg har hatt med Arvid og Marianne, sier Marcus Brevik.

– Jeg ønsker å takke Marcus Brevik for innsatsen, og ønsker ham lykke til i Nordveggen. Jeg ønsker også Marianne lykke til i stillingen som daglig leder, sier gründer Arvid, som vil fortsette som styreleder i selskapet som før.