Erik Wold skal lede Vegsikringskonferansen 2023

Erik Wold blir hovedkonferansier under Den nasjonale Vegsikringskonferansen 8. og 9. februar 2023 Gardermoen, Oslo

Etter 25 år i NRK der Erik Wold satte sitt preg på programmer som Dagsnytt Atten, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt, RedaksjonEN, og ikke minst Debatten, startet han for seg selv. I dag bruker han sin lange erfaring og solide kompetanse som programleder, konferansier, debattleder, moderator, produsent og medierådgiver.

Erik Wold skal også lede ann under konferansemiddagen på kvelden den 8. februar. Det blir kulturelle overraskelser underveis.

Erik Wold under Automessen 2017. Foto: erikwold.com

Gjennom utallige intervjuer, samtaler og debatter med høyprofilerte politikere og næringslivsledere har Erik Wold opparbeidet en unik kunnskap og innsikt i kommunikasjon, både i og med media. Denne innsikten deler han gjerne også gjennom medietrening og -kurs, coaching og annen kommunikasjonsrådgiving.

Erik Wold, som konferansieren på Vegsikringskonferansen 2023 vil ha en nøkkelrolle i arrangementet, i å binde sammen de ulike elementene og sørge for fremdrift i programmet. Aller viktigst, i følge Erik Wold er å skape den gode dynamikken mellom scene og sal, og å bidra til å gjøre de som er på scenen gode, få dem til å skinne, og skape gode opplevelser for publikum i salen. Fra alvor og fag til humor og fest.